Koninklijke Vezet

1 vacature gevonden

Website
NederlandsEnglish

Bedrijfsinformatie

Het verwerken van 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen in een week is voor ons een eitje! In de afgelopen jaren heeft Vezet grote stappen gemaakt: we begonnen 100 jaar geleden met zuurkool en maken inmiddels meer dan 200 verschillende producten per dag! En nog steeds groeien we als kool.

We zijn trots op onze productiecijfers, maar nog meer op onze medewerkers. Iedereen zet zich iedere dag voor 100% in om kwaliteitsproducten te leveren. Plezier in het werk is minstens zo belangrijk. Onze medewerkers vormen een hecht team. Zowel directe collega’s als leidinggevenden staan voor elkaar klaar.

Met meer dan 60 nationaliteiten hebben wij een zeer diverse groep medewerkers. Vezet biedt hen de kans om in zichzelf te investeren met behulp van de Vezet Academy. Zo hebben 35 medewerkers hun inburgeringscursus via Vezet afgerond en doorlopen momenteel 60 medewerkers een MBO-traject. De BBL Food Operator opleiding is in juni 2013 door zo’n 60 medewerkers afgerond. Dáár zijn we trots op!

Vacatures

Meewerkend voorman schoonmaak

MBO teamleider coacht en inspireert een ploeg professionele schoonmakers tot een topprestatie in hygiëne. Elke nacht weer. In een van Europa’s grootste fabrieken voor gesneden groente en fruit produceren wij verse produc ...
Plaatsingsdatum 13-06-2019
Standplaats Warmenhuizen
Opleidingsniveau MBO / Beroepsse...
Uren 32 - 40